Facebook bedrijfspagina laten maken

Als u nog geen Facebookpagina heeft voor uw bedrijf dan is Thor Webdesign u graag van dienst bij het opzetten hiervan. uw zakelijke bedrijfspagina is immers een extra visitekaartje en moet de juiste uitstraling hebben.

Professionele bedrijfspagina

Bij Thor Webdesign kunt u uw bedrijfspagina laten aanmaken zodat u er zeker van bent dat uw bedrijfspagina er zakelijk en professioneel uit komt te zien. uiteraard houden wij hierbij rekening met uw eigen huisstijl en voeren deze voor zover mogelijk door in uw bedrijfspagina.

Het is tegenwoordig belangrijk om een zakelijke pagina te hebben op Facebook. Niet alleen zodat uw doelgroep u hier kan vinden en met u kan communiceren, ook telt uw bedrijfspagina mee voor uw SEO. Kortom, een zakelijke Facebookpagina kan vandaag de dag niet meer missen.

Facebook beheer

Het beheren van uw zakelijke Facebookpagina kan veel tijd en energie kosten. Tijd die u en uw personeel wellicht liever in andere belangrijke zaken stoppen. Thor Webdesign neemt u graag het beheer van uw Facebookpagina uit handen.

Facebook Adverteren

Een bedrijfspagina hebben op Facebook is leuk maar mensen moeten deze wel weten te vinden. Zonder volgers heeft u immers geen interactie en dat is nu juist net waarvoor u op Facebook te vinden bent. Vaak kan een advertentie op Facebook meehelpen uw pagina bij uw doelgroep bekend te maken. Thor Webdesign adviseert en helpt u hier graag bij.

Kosten Facebookpagina laten maken

De kosten voor het laten maken van uw Zakelijke Facebookpagina zijn éénmalig €170,- en daarvoor wordt uw pagina startklaar opgeleverd. U kunt dit eventueel uitbreiden met Facebook Beheer of Adverteren op Facebook. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.

Kosten Social Media Beheer

De kosten van Facebook Beheer is volledig afhankelijk van de tijd die u graag wilt dat wij aan uw Facebookpagina besteden. Wij adviseren u graag wat voor u de beste oplossing is en bieden hiermee maatwerk voor elke situatie. U betaalt hiervoor een vooraf afgesproken uurtarief. Vraag hiervoor gerust een vrijblijvende offerte aan.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.