Foto.com

45 per cent discount promotion 8
Tegenwoordig hebben we allemaal een digitaal fototoestel, schieten we de leukste kiekjes met onze smartphone, maar wat dan? Blijven het digitale bestanden, of wil je ze als blijvende herinneringen aan je muur hangen, in een fotoboek of in een gepersonaliseerd geschenk verwerken?

Gelukkig is er Foto.com om je te helpen met al je foto-ideetjes en zorgt, met meer dan 3 miljoen fotoafdrukken per dag, voor een vlotte levering.

Ruime keuze
Dat er tegenwoordig heel wat meer kan met foto’s dan ze simpelweg laten afdrukken, dat wist je ongetwijfeld al. Het aanbod bij Foto.com is meer dan het ontdekken waard.

Zo kies je afdrukken en vergrotingen in verschillende formaten, of zet je je mooiste kiekjes meteen op linnendoek, aluminium of plexiglas. Het is maar net wat best past in je interieur. Hier voegt Foto.com nog een heleboel te personaliseren spullen aan toe. Van wenskaart over agenda tot mok, puzzel en teddybeer… je vindt er een gepersonaliseerd fotocadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid.

Weet je niet goed wat te kiezen, piep dan even bij de geschenkideeën. Op zoek naar een liefdevol geschenk, iets voor de kinderen, eventueel in thema ‘Terug naar School’? Foto.com België helpt je snel je keuze te maken via de geschenkideetjes.

Makkelijk aan de slag
Bij Foto.com ga je makkelijk aan de slag, je hoeft er echt geen computerwizard voor te zijn. Wil je foto’s laten afdrukken, dan kun je ze uploaden van verschillende kanalen. Rechtstreeks van je pc, van Facebook, Instagram, Flickr of Picasa.

Ook voor wanddecoratie en fotogeschenken kun je rechtstreeks de beeldjes op de website van Foto.com uploaden. Wil je fotoboeken ontwerpen, dan laat Foto.com je de keuze. Ontwerp je het boek online, dan is er geen installatie vereist, het boek blijft ook online bewaard. Foto’s kies je onder meer rechtstreeks uit je Facebook-profiel.

Kies je voor de PC-software om fotoboeken in elkaar te steken, dan download je die gratis. Daarna heb je het internet niet meer nodig tijdens het ontwerpen, het boek wordt op je pc bewaard. Er zijn meer ontwerpopties dan bij de online versie.

Het is maar net wat je zelf het handigst lijkt, aan jou de keuze.

Fotoboeken bij de vleet
Foto.com laat je kiezen uit verschillende fotoboeken, zoals formaten van A5 en A4 tot verschillende vierkante groottes, soft- of hardcover, met spiraalbinding of gelijmd… Kortom, voor elk project heb je er een passend fotoboek. Door heel wat extra informatie te voorzien, begeleidt www.foto.com je meteen naar de juiste keuze.

Ontdek zeker ook de Eco-lijn, fotoboeken die zeer scherp geprijsd zijn, maar toch de gebruikelijke kwaliteit van Foto.com hebben. De boekjes, beschikbaar in verschillende formaten, hebben een spiraalbinding en een halfdoorzichtige kaft. Heel handig om mee te nemen in je handtas ook, zo heb je bijvoorbeeld steeds je kinderen of kleinkinderen bij je.

Eens je bepaald hebt welk boek het wordt, blijven er nog heel wat mogelijkheden open. Welk thema gebruik je als achtergrond, of neem je een eigen foto of een standaard kleur? Gebruik je voor elke pagina dezelfde indeling of pas je het per pagina aan?

Profiteer van de snel groeiende digitale fotografie met één van de grotere online foto service in Europa. FOTO.com heeft een ontwikkelings capaciteit van 3.000.000 foto’s per dag en groeit nog steeds dagelijks.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.