Joomla! Beheerder gebruikershandleiding

Als website beheerder bent u misschien bezorgd over het uiterlijk van een website maar de verantwoordelijkheid voor het maken van wijzigingen en verbeteringen aan een web ontwerper overdragen. Evenzo, als er wijzigingen in de functionaliteit nodig zijn, neemt u een web-ontwikkelaar in dienst om het noodzakelijke werk uit te voeren. Als website beheerder bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse handelingen en het onderhoud van de website. De activiteiten kunnen bestaan uit het ervoor te zorgen dat er regelmatig een backup gemaakt wordt; gebruikerstoegang beheren; mogelijk het installeren van extensies. U heeft ook de verantwoording over de veiligheid van de website.

Joomla! Beheerder gebruikershandleiding

De bedoeling is dat de lijst met onderwerpen die u hieronder ziet taak-georiënteerd is en niet een “functie lijst” voor Joomla! website beheer. Deze onderwerpen moeten echte en algemene activiteiten noemen die een beheerder moet uitvoeren.

Algemene taken en vragen

Templatebeheer

Beheren van Templates

De volgende artikelen helpen nieuwe gebruikers begrijpen hoe Joomla! templates gebruikt voor het weergeven van webpagina’s.

Migreren van Joomla! 1.5 naar 3.x

Er is een verschil in hoe Joomla! 1.5 templates werken in vergelijking tot Joomla! 3.x templates. Joomla! 1.5 templates moeten geüpgraded worden om in 3.x te werken.

Zie voor meer informatie de Portaal pagina Templatebeheer.

 

 

 

 

 

Trucs, tips en performance

Tips

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.