Medion


De kerncompetenties van MEDION richten zich voornamelijk op de sectoren PC en Multimedia, consumentenelektronica en moderne communicatietechnologie. Het assortiment wordt voortdurend met nieuwe modellen en nieuwe technische ontwikkelingen uitgebreid en aan de behoeften en wensen van de consument aangepast.

Al 25 jaar (Per 2015) biedt Medion consumenten functionele en hoogwaardige elektronica aan. Medion is onderdeel van de Lenovo groep. Lenovo is wereldmarkleider op de PC-Markt, (Desktop, tablets, notebooks)

De eigen webshop Medion.com is vooral bekend van laptops, desktop PC’s en tablets. Daarnaast vind je bij Medion.com ook mobiele telefoons, foto- en videocamera’s, DAB+ radio’s, TV’s, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur en navigatiesystemen.
Wat zijn de voordelen van Medion.com?
• Medion.com is vooral sterk met kwalitatieve desktops, laptops en tablets van het midden- en hoge segment, tegen een zeer scherpe prijs.
• Medion.com biedt unieke producten die nergens anders te koop zijn.
• Medion brengt als eerste de nieuwste technologieën op de markt. (De eerste laptops en desktops met Windows 10 komen van Medion. Maar ook als er een nieuwe processorfamilie geïntroduceerd wordt van bijvoorbeeld Intel, dan is Medion de eerste die dergelijke systemen op de markt zet.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.