Website laten maken

Hoeveel een website kost wordt gebaseerd op de grootte, het aantal pagina’s, responsiviteit, … Webdesign kunt u vergelijken met een auto bestellen, hoe meer u wilt, hoe meer kosten, maar hoe meer u krijgt

Als u van plan bent te investeren in een website denkt u best eerst goed na wat u precies wilt.

  • Wilt u een basis-website of een zeer uitgebreide website?
  • Wilt u gevonden worden in Google per zoekwoord?
  • Moet uw website veel opties bevatten?

Wij kunnen u een eenvoudige website aanbieden voor de prijs van slechts 249 euro (alles inbegrepen) U krijgt dan een gebruiksvriendelijke website van 5 pagina’s en één contactpagina, responsive , zoekmachine-vriendelijk. Bijna elke website die wij leveren is gemaakt in WordPress CMS. (korte handleiding, Opzetten van een WordPress website)

Een CMS is voor u, als klant, zeer handig omdat u zelf de site kan beheren, u hoeft ons niet meer voor elke aanpassing, update of foto te contacteren, want u kan het zelf aanpassen.

Als je een aan de andere hand een kleine statische site wilt opzetten, die niet veel veranderd, is deze link een makkelijk alternatief.

€249,- tot €375,-

€500,- tot €750,-

€800,- tot €1500,-

€1500,- tot > €3500,-

Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget. U kiest een kant- en klaar ontwerp en binnen 24 uur kunt u aan de slag met uw eigen website. Wij leveren de budgetwebsite inclusief CMS.

Een ondernemerwebsite is ideaal voor kleinere ondernemers zoals consultants, webshops, enz. De website bestaat uit c.a. 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotoalbum. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen en het aantal pagina’s zelf uitbreiden.

De businesswebsite heeft een lay-out op maat toegespitst op uw eigen huisstijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules zoals een blog, nieuwsbriefsysteem, enz. Met het CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

De enterprisewebsite bevat meerdere pagina lay-outs naar keuze. Deze website kent meerdere modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, geavanceerd user-management, enz. Alle modules worden volledig naar wens ingericht en geïntegreerd in de website.

 

 

qualityUITSTEKENDE KWALITEIT
Onze websites worden geleverd volgens de laatste standaarden.

priceSCHERPE PRIJZEN
We bieden scherpe prijzen en leveren een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

googleZOEKMACHINE-VRIENDELIJK
Al onze websites worden zoekmachine-vriendelijk gebouwd. U vindt uw website snel terug in Google.

designDESIGN NAAR EIGEN WENS
Bij het bouwen van uw website staan uw eigen wensen en huisstijl voorop en we letten natuurlijk ook op de gebruiksvriendelijkheid van uw website.

writeMAKKELIJK AANPASSEN EN UITBREIDEN
Wilt u zelf aanpassingen doen of wilt u later nog uitbreiden? Onze websites zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook heel flexibel.

facebookKOPPELING MET SOCIAL MEDIA
Op uw website een koppeling naar Social media zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook en Linkedin? Dat hoort bij onze standaard mogelijkheden.

serviceUITSTEKENDE SERVICE
Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Niet alleen tijdens de bouw van de website, maar ook in de jaren daarna.

mobileUW WEBSITE OP ELK APPARAAT
Onze websites zien er niet alleen goed uit op een PC, ook op mobiele apparaten wordt uw website goed getoond.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.